Servicii complete

FIRMA 
CONTABILITATE

Suntem o firma de contabilitate din sector 2, Bucuresti, acreditata de către Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, si va punem la dispozitie experienta noastra de peste 15 ani in domeniul contabil, al salarizarii si resurselor umane, consultantei fiscale si al expertizei contabile.

 

Indiferent de domeniul de activitate sau de marimea companiei tale, eficientizarea procesului de contabilitate  de salarizare, administrare de personal, expertiza fiscala se poate dovedi a fi o sarcina care necesita o atentie continua si resurse interne suplimentare

k

Contabilitate

Prin externalizarea serviciilor noastre de contabilitate suntem capabili fie sa sprijinim, fie sa inlocuim complet activitatile desfasurate de departamentul financiar intern al companiei tale. In acelasi timp, oferim consultanta si suport permanent pentru a dezvolta operatiunile locale si internationale..

Salarizare

Te ajutam sa eficientizezi procesul de salarizare si administrare de personal. Sprijin din perspectiva legislativa,  schimb de informatii sigure despre angajati si o prelucrare precisa a datelor

Consultanta fiscala

Fiscalitatea devine un aspect din ce în ce mai important pentru mediul de afaceri actual.

CE SPUN CLIENTII

Povesti de succes ale clientilor nostri

Hai sa NE cunoastem
Say Hello!

Distanta nu reprezinta un impediment, firma noastra de contabilitate avand colaborari existente atat in sector 2, Bucuresti, dar si in restul tarii cat si in celellate sectore.