Product Design

Consultanta fiscala

Consultanta fiscala pentru afaceri

KLASS are cunostinte vaste in domeniul fiscal si statutar precum si experienta aplicarii practice a acestor cunostinte. Consultanta practica si inovativa, combinata cu servicii de asistenta in indeplinirea obligatiilor declarative, gestionate la nivel global, ne insufla incredere in faptul ca exista o abordare consistenta in toate jurisdictiile. Contribuim la simplificarea gestionarii obligatiilor fiscale oferind si vizibilitate globala pentru adoptarea deciziilor strategice – toate acestea prin comoditatea folosirii serviciilor unui singur prestator cu prezenta globala.

Gestionarea responsabilitatilor de natura fiscala

Intr-un mediu global din ce in ce mai solicitant, gestionarea responsabilitatilor de natura fiscala si planificarea in ceea ce priveste aspectele fiscale devin din ce in ce mai complexe.

Fuziuni si achizitii – servicii fiscale

Toate tranzactiile, fie ele fuziuni, achizitii, joint-ventures, investitii de capital sau divizari- implica probleme complexe care necesita intreaga atentie a unor profesionisti cu experienta. In cazul in care aceste tranzactii implica companii care opereaza la nivel mondial, parcurgerea unui set aditional de aspecte este si mai dificila.

PROIECTE