clienti

01

OMRON ROMANIA

Omron România este un furnizor de tehnologie în domeniul automatizărilor industriale, al îngrijirilor medicale şi al componentelor electronice..

02

GEOGRAPHICS ROMANIA

Geographics a fost fondată în Vancouver, Canada în 1974. După ce afacerea s-a mutat la Blaine, Washington, în 2002, Geographics a devenit o marcă Royal Consumer Products , fiind achiziționată de compania-mamă, Mafcote Inc , o afacere de familie cu o tradiție de peste 100 de ani. ani, fiind unul dintre cei mai vechi producători de șervețe de hârtie Royal Lace® și una dintre cele mai mari companii de acoperire a hârtiei din SUA.

Imaginea de marcă Geographics® a fost introdusă în 1992. GeoPaper® by Geographics urma să devină lider în hârtie de înaltă calitate pentru publicare desktop, vândută în Statele Unite, Europa și Australia.

03

MM CRE IMITIS

 

Studiile clinice sunt o componentă obligatorie a procedurii de autorizare a unui medicament pentru punerea sa pe piață. Înainte ca tratamentele noi să poată fi puse la dispoziția tuturor potențialilor pacienți, trebuie să se constate că sunt eficace și bine tolerate. Studiile clinice sunt utilizate pentru a valida tratamentele noi, dar și pentru a defini categoriile de pacienți la care au cea mai mare eficacitate. În cele din urmă, studiile clinice ne ajută să înțelegem mai bine caracteristicile unei boli..

04

GNOSOFT SRL

Dezvoltare software

CONSULTANTA
FINANCIARA

Echipa noastră acordă consultanță într-o gamă variată de industrii, cu accent pe:

  • Servicii Medicale & Industria Farmaceutică
  • Petrol & Gaze Naturale
  • Imobiliare & Construcții
  • Produse (Produse & Servicii de Consum, Echipamente Industriale, Comerț en detail)
  • Resurse (Produse Chimice, Energie, Resurse Naturale, Utilități)
  • Comunicații, Media & Tehnologie
  • Servicii Financiare (Servicii Bancare, Piețe de Capital Social, Asigurări)